Magazine BUS

Het magazine BUS laat de meest recente en de komende ontwikkelingen zien in ons openbaar busvervoer in Groningen en Drenthe. Het magazine wordt in de week van 10 februari 2020 huis-aan-huis verspreid in Groningen en Drenthe.

 

Magazine BUS

BUS is een nieuw magazine en van het OV-bureau Groningen Drenthe waarin we u meenemen in de meest recente en de komende ontwikkelingen in ons openbaar busvervoer. Het magazine BUS wordt in de week van 10 februari huis-aan-huis verspreid in Groningen en Drenthe.

 

Toekomstvisie

Duurzaamheid, data en gemak staan centraal in onze toekomstvisie. En met de start van de nieuwe concessie in Groningen en Drenthe hebben we grote stappen gezet op deze gebieden. Een heel zichtbaar voorbeeld hiervan is dat sinds december 2019 de grootste zero emissie busvloot van Europa in Groningen en Drenthe rijdt! Maar we doen nog veel meer. De komende jaren gaan we onze ambitie stap voor stap verder invulling geven.

Benieuwd? U kunt het magazine hier inkijken.

Wil je exemplaren van het magazine BUS ontvangen? Dan kun je deze aanvragen via communicatie@ovbureau.nl onder vermelding van je naam, het aantal en het afleveradres. Wij sturen ze je dan zo spoedig mogelijk toe.