ActueelOV-bureau zoekt nieuw communicatiebureau

1 december 2017

Het OV-bureau Groningen Drenthe zoekt per 1 augustus 2018 een communicatiebureau voor het leveren van promotie-, communicatie- en vormgevingsdiensten. Dat gebeurt via een Europese aanbestedingsprocedure met als doel om en raamovereenkomst af te sluiten met een looptijd van minimaal twee jaar en maximaal vier jaar. De procedure is gestart op 1 december 2017 met de publicatie van de selectieleidraad op Tenderned.

“Om de drie tot vier jaar besteden we onze communicatiediensten opnieuw aan. Zo’n aanbestedingsprocedure geeft ons de mogelijkheid om na te gaan welk communicatiebureau het beste in staat is om onze marketing- en communicatiestrategie om te zetten in ijzersterke en creatieve promotiecampagnes”, zegt Attie Sijpkes, hoofd Marketing & Communicatie van OV-bureau Groningen Drenthe.

Hechte samenwerking

“We vinden een intensieve samenwerking met het communicatiebureau van groot belang. We verwachten dat het bureau meedenkt, initiatief neemt en proactief met oplossingen komt. Dat betekent ook dat we geregeld met elkaar om tafel zitten om nieuwe campagnes te bedenken en na afloop te evalueren. Voor ons is het communicatiebureau dus een verlengstuk van het team.”

Uiteenlopende werkzaamheden

De werkzaamheden die het communicatiebureau uitvoert zijn divers. Zowel online als offline, structureel als actiematig. “We hebben geregeld snelle ondersteuning nodig voor het vormgeven, drukken en leveren van flyers en posters terwijl we op andere moment willen brainstormen over nieuwe campagnes om 10.000 extra reizigers in de bus kunnen krijgen, over de toenemende inzet van online media of over de customer experience in de bus.”

Meedoen aan de aanbesteding?

Meer informatie over de aanbesteding is te vinden op Tenderned.

Vanwege de aanbestedingsregels is het niet toegestaan om medewerkers van het OV-bureau Groningen Drenthe rechtstreeks over deze aanbesteding te benaderen.