ActueelMobility Pitch Groningen

15 juni 2017

Groningen kampt met steeds drukker wordende vervoersstromen en krijgt de komende jaren te maken met een aantal ingrijpende verkeersprojecten, zoals de aanpak van de ringweg zuid. Om de stad bereikbaar te houden is het ontwikkelen van verschillende mobiliteitsconcepten en het slim gebruiken van alternatieve vervoersmethoden noodzakelijk. OV-bureau Groningen Drenthe en Groningen Bereikbaar dagen je uit om deze mobility challenges aan te gaan.

Waar moet je dan aan denken? Duik in de mobiliteitsdata en kom met een unieke concept dat bijdraagt aan de bereikbaarheid van de stad. Kan er bijvoorbeeld door middel van software of een digitale tool anders ‘gecommuniceerd’ worden met verkeerslichten? Is het mogelijk voor bedrijven om een betere inschatting te kunnen maken van de gevolgen van de komende werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg op hun bedrijfsvoering? En hoe kunnen stremmingen/wegomleidingen beter weggezet worden in de gehele mobiliteitsketen?

Het zijn nu nog vragen, wij dagen je uit om de challenges aan te gaan en te komen met een gave oplossing!

Meedoen

Mobility Pitch Groningen vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 juli 2017 in het Launch Cafe te Groningen. Hier krijg je 24 uur de tijd om te werken aan je challenge. Het officiële startschot is zaterdagochtend 11.00 uur, tot de finish op zondagochtend 11.00 uur. Daarna mag gepitcht worden aan de jury en zullen de winnaars gekozen worden.

Winnen

Voor het winnende team is er een beloning beschikbaar van € 2000,- per persoon, tot een maximum van € 10.000,- voor het hele team. Voor nummer twee is er een beloning van €1.000,- per persoon met een maximum van € 5.000,- voor het hele team. Naast de twee hoofdprijzen zijn er andere fraaie prijzen in de vorm van bedrijfsbezoeken, vervolgcursussen en meetings met experts.

Aanmelden

Je kunt je nu inschrijven als team of als individuele deelnemer. Toegelaten individuele deelnemers worden tijdens het event ingedeeld in teams. Een team (min. 4 / max. 6 personen) kan bestaan uit studenten, een beginnend bedrijf, een groep specialisten of is op een heel andere manier samengesteld.

Meer informatie en aanmelden:

mobilitypitchgroningen.nl

nowwemove.nl

Now We Move evenement